Service & Menjual Rx-Water

Selamat Datang ke http://servicerx-water.blogspot.com/ (017-7764369 Ayub )

Jumaat, 16 Jun 2017

Servis & Pasang RxWater Bulan 5&6



#TEMPAT : SKUDAI, JOHOR
#RXWATER : KATRIJ 1 ORI
#TARIKH : 13. 6. 2017




#TEMPAT : TAMAN MOLEK, JOHOR
#RXWATER : KATRIJ 1 HOT & COLD
#TARIKH : 10. 6. 2017




#TEMPAT : GELANG PATAH, JOHOR
#RXWATER : KATRIJ 1 HOT & COLD
#TARIKH : 10. 6. 2017




#TEMPAT : KUANTAN, PAHANG
#SERVIS : RXWATER OZONE KATRIJ 2, 3&4
#TARIKH : 09. 05. 2017




#TEMPAT : CHERAS, KUALA LUMPUR
#SERVIS : RXWATER OZONE KATRIJ 1&2
#TARIKH : 06. 05. 2017




#TEMPAT : KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
#SERVIS : RXWATER OZONE KATRIJ 1
#TARIKH : 08. 05. 2017





#TEMPAT : BESUT TERENGGANU
#SERVIS : RXWATER HOT & NORMAL KATRIJ 1
#TARIKH : 07. 05. 2017





#TEMPAT : MENTAKAB, PAHANG
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD KATRIJ 1
#TARIKH : 06. 05. 2017





#TEMPAT : KUALA KUBU BHARU, Selangor
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD KATRIJ 1
#TARIKH : 27. 05. 2017





#TEMPAT : DAMANSARA, Selangor
#SERVIS : RXWATER OZONE KATRIJ 1 &2
#TARIKH : 26. 05. 2017




#TEMPAT : JENJAROM, SELANGOR
#SERVIS : RXWATER PASANG BARU
#TARIKH : 03. 06. 2017





#TEMPAT : SERI MEDAN, BATU PAHAT JOHOR
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ PE HOSE)
#TARIKH : 01. 06. 2017





#TEMPAT : PARIT SULONG, BATU PAHAT JOHOR
#SERVIS : RXWATER HOT & NORMAL (KATRIJ 1, 2&3)
#TARIKH : 01. 06. 2017





#TEMPAT : DAMANSARA, SELANGOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&3)
#TARIKH : 29. 05. 2017





#TEMPAT : SERI GADING, BATU PAHAT, Johor
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 26. 05. 2017





#TEMPAT : TANGKAK, Muar, JOHOR 
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 26. 05. 2017





#TEMPAT : ALOR GAJAH, MELAKA
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1, 3&4)
#TARIKH : 26. 05. 2017





#TEMPAT : SKUDAI, Rumah Johor
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 25. 05. 2017





#TEMPAT : ALOR SETAR, KEDAH
#SERVIS : RXWATER BAMBOO WITH OZONE
#TARIKH : 19. 05. 2017





#TEMPAT : NIBONG TEBAL, PERAK
#SERVIS : RXWATER BAMBOO KATRIJ 1
#TARIKH : 19. 05. 2017





#TEMPAT : MELAKA
#SERVIS : RXWATER ORI FULL KATRIJ
#TARIKH : 19. 05. 2017



--------------------------------------------------------------------------------------------------


AIR APAKAH YG ANDA MINUM?
.
Hampir semua penyakit adalah disebabkan oleh kekurangan air. Masalah jerawat, penghadaman, obesiti, sendi dan masalah yang lebih serius seperti masalah jantung, tekanan darah tinggi dan juga kanser.



Tanda awal kekurangan air ialah bibir kering, keletihan, pening kepala, insomnia dan banyak lagi. Ada jugak yang tak gemar minum air putih. Tetapi, tahukah anda 70% dari badan kita adalah terdiri daripada AIR.
- Bayi yang baru dilahirkan 97% kandungannya adalah air.
- Orang dewasa 75% kandungannya adalah air.
- 83% dari darah manusia adalah air.
- 82.7% dari buah pinggang kita adalah air.
- 75.6% dari otot kita adalah air.
- Tulang kita mengandungi 22% air.
- Gigi kita mengandungi 2% air.
Jadi, nampakkan begitu pentingnya AIR dalam badan manusia, bahkan sangat penting juga untuk haiwan dan tumbuh-tumbuhan.
Terokailah kehebatan Rx-Water Hot & Cold Dispenser dengan formulanya yang UNIK, menghasilkan air yang SUCI serta BERKESAN dalam membantu kesihatan dan kesejahteraan umum anda.
Sistem Dispenser Panas dan Sejuk Rx-Water ini adalah revolusi terkini dalam teknologi sistem penapisan air minuman. Sistem penapis yang unik, suci dan berkesan ini adalah inovasi terkini ilham dari Prof. Dato’ Dr. Noordin Darus, seorang doktor perubatan dan pakar kesihatan yang terkenal.
Sistem Dispenser Rx-Water ini bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air panas dan sejuk yang berkhasiat, tetapi ia juga mampu membasmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.

Untuk tempahan & maklumat, hubungi
010-2202695 / 017-7764369 (Whatsapp),

atau layari www.penapisairmalaysia.com

Jumaat, 19 Mei 2017

Pasang & Servis RxWater Bulan 5

#PAKAR PENAPIS AIR #NO1 MALAYSIA



LOKASI : TAMAN LAGUNA, Johor BahruJohor
SERVIS : KATRIJ 1 & 2
MODEL: RX-WATER OZONE
TARIKH : 14. 5. 2017



#SERVIS : KATRIJ 3 
#TARIKH : 12. 05. 2017



#SERVIS : RXWATER ORI
#TARIKH : 06. 05. 2017




#SERVIS : KATRIJ 1 RXWATER HOT & Cold
#TARIKH : 09. 05. 2017




#TEMPAT : BATU KIKIR, Negeri Sembilan
#SERVIS : KATRIJ 3&4 RXWATER ORI
#TARIKH : 06. 05. 2017




#TEMPAT : JLN BUNGA RAYA, MELAKA
#SERVIS : FULL KATRIJ RXWATER ORI
#TARIKH : 06. 05. 2017




#SERVIS : KATRIJ 1, 2&3 RXWATER ORI
#TARIKH : 08. 05. 2017




#TEMPAT : RAUB, PAHANG
#SERVIS : KATRIJ 1&2 RxWater
#TARIKH : 05. 05. 2017




#TEMPAT : SELAYANG BARU, Selangor
#SERVIS : KATRIJ 1&2 RXWATER ORI
#TARIKH : 06. 05. 2017




#TEMPAT : CHANGI ROAD, SINGAPORE
#SERVIS : KATRIJ 1, 2, 3&4
#TARIKH : 3. 05. 2017




#TEMPAT : SINGAPORE
#SERVIS : KATRIJ 1&2 RXWATER OZONE
#TARIKH : 03. 05. 2017




#TEMPAT : SKUDAI, Johor
#SERVIS : KATRIJ 3, RXWATER OZONE
#TARIKH : 2. 05. 2017




#TEMPAT : SHAH ALAM, Selangor
#SERVIS : PEHOSE, & SERVIS
#TARIKH : 2. 05. 2017




#TEMPAT : PULAU PINANG
#SERVIS : FULL KATRIJ
#TARIKH : 30. 04. 2017



--------------------------------------------------------------------------------



KESILAPAN BESAR PEMBELI PENAPIS AIR DI MALAYSIA! SIBUK BELI CIRI-CIRI, BUKANNYA MANFAAT PRODUK!
.
.
BETUL, MMG TOTALLY WRONG! Kebnyakkan Pembeli, kerap membeli hanya fokuskn pada ciri-ciri produk. Sibuk sgt nk panas, sejuk, suam, & mcm2 lah
.
.
Percayalah,
.
.
Jangan hanya mencari ciri-ciri produk sahaja, itu bukanlah asbab pertama utk kita memiliki penapis air, Panas, Sejuk, Suam mgkin ciri-ciri tu dah jd no 2 mungkin no 3, mngkin 4.. Bkn yg pertama! Ingat ni.. Bkn yg pertama....
.
.
Nk tau apa kesilapan yg sering dibuat oleh pembeli2 penapis air?
.
.
"Nak sifu penapis air, nak tahu.."
.
.
Cth dia cmni, katalah anda beli mesin Penapis Air sbb ada panas dan sejuk sahaja, anda akan dapat manfaat teknologi panas dan sejuk dan paling2 tinggi pun dapat sekali air yg bersih. So anda sibuk cari ciri-ciri mcm tu sahaja padahal matlamat utama dan yang terutama sekali adalah....?
.
Adalah ape sifu penapis air?
.
Sabo sabo...
.
Zaman sekolah dulu pernah tak cikgu kata air bersih sahaja tak cukup bagus, Air terbaik adalah yang SUCI... haa ingat kan?..
 .
YES
YES
YES
.
air yang bersih sahaja belum tentu kebaikannya, tetapi air yang SUCI pastinya bersih dan di jamin kebersihannya.
.
So ape kaitan dengan penapis air? Kaitannya adalah bila kita minum air yg berkonsep SUCI ni. Pastinye kebersihan terjaga dan yang . best sekali kesihatan juga terjaga.
.
Pakai penapis air sbb nak dapatkan air yang bagus di minum kan yang paling penting. Ha ni baru sbb no. 1 jika sekadar bersih sahaja penapis air di pasaran memang banyak dan berlambak.
.
Ada pelanggan di pasir gudang bagi tahu sifu, Sejak anak dia lahir bermacam-macam jenis penyakit anak dia ada termasuk lukimia, pastu saya berjumpe dengan penapis air ini dan Alhamdulillah.. Sampai sekarang dan tadikah pun dia dah bebas dari sakit2 itu.
.
Tak kurang juga sewaktu sifu datang servis penapis air di rumah sorang pakcik ni di terengganu dan dia kata dulu saya dan isteri sakit kulit jadi selepas anak saya dapat tahu pasang penapis air ni dia terus belikan untuk kami minum, masak, Dan gunakan untuk mandi Juga Alhamdulillah selepas 2 bulan penyakit kulit saya suami isteri dah xde sejak 2005 sampai la sekarang penyakit kulit dah xde lagi.
.
Rakan seperniagaan pun pernah bercerita bermacam-macam jenis penyakit yg dapat di bantu.
.
.
Nak tahu tak sapa yg guna penapis air ni?
.
.
Mestilah nk tahu sifu
.
Ok, Ni d antara yg sifu sempat list kan
.
( NAJIB RAZAK, IMAM MUDA HASSAN, SHAH INTEAM, SULIZA SALAM, TOK GURU, KEBANYAKKAN RAJA DI MALAYSIA, )
.
Contoh, Sifu pernah servis penapis air di ISTANA (istana mana xboleh nk bagi tahu) tapi yg penting penapis air tu dah ada di situ sejak 2004 dan sehingga kini 2017.. agak2 la nape tempat yg mewah mcm tu tak tukar penpis air yang bermacam macam model sekarang ni?
.
Haaa tepok dada tanya sendiri
.
Berapa Ramai yang dah dapat sesuatu?
.
.. --> komen "bermanfaat"
.
Kalau bermanfaat dan rasa lebih ramai perlu tahu boleh la tekan SHARE
.
Yang tak sabo dah nak penapis air ni
.
.. -->> komen "saya nak pasang".
.
.
Bila kali terakhir anda bersihkan tangki air rumah anda?
.
Dan anda memang pasti air anda bersih ,halal & suci dari najis serta lipas dan tikus yang selalu mati dalam tangki
.
So bila kali terakhir anda cuci tangki air tu?
.
Sejak pindah anda pun tak tahu tangki tu kat mana kan?
.
So you sedang minum air ape sekarang kat rumah?
.
You tak pasti air ape kan, mungkin air tikus, mungkin air lipas atau air taik cicak.
.
Anda faham ke faham ni?
.
Akak : Adik ayub akak dah ada penapis air sebenarnya kat rumah
.
Ayub : tapi kak mesti penapis air rumah akak x servis dengan bagus dia adalah tempat pembiakan bakteria yang paling bagus untuk bunuh anak kat rumah.
.
Akak : ok ayub akak tukar akak tukar.. Akak ambil yang baru ni. Haa yang lama ni boleh bagi kat mak?
.
Ayub: akak sampai hati bagi mak barang terpakai.. Mak kite tak pernah bagi kasut sekolah terpakai,baju sekolah terpakai. Pernah tak kak?
.
Akak : tak pernah
.
Ayub : akak nak bagi penapis air terpakai?
.
Akak : habistu nak buat ape sekarang?
.
Ayub : beli 2 kak. Jangan la sampai hati kak bagi penapis air yg dah penuh dengan bakteria tu kat mak kak.akak nk bunuh mak pulak ?
.
Akak : tak nak
.
Sms / whatsapp
CALL -->> 0102202695
CALL -->> 0102202695
CALL -->> 0102202695
.
Lama utama
-->> www.penapisairmalaysia.com
-->> www.penapisairmalaysia.com
-->> www.penapisairmalaysia.com

Sabtu, 29 April 2017

Pasang & Servis RxWater Bulan 4



#TEMPAT : PANDAN INDAH, KUALA LUMPUR
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD KATRIJ 1
#TARIKH : 27. 04. 2017





#TEMPAT : PASIR PUTIH, PASIR GUDANG, JOHOR
#SERVIS : RXWATER OZONE FREE SERVIS
#TARIKH : 26. 04. 2017





#TEMPAT : KAMPUNG DUYONG, MELAKA
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 24. 04. 2017





#TEMPAT : KOTA TINGGI, JOHOR
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD ( KATRIJ 2 )
#TARIKH : 21. 04. 2017





#TEMPAT : KOTA DAMANSARA, SELANGOR
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 16. 04. 2017





#TEMPAT : TAMPOI,JB, JOHOR
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 17. 04. 2017





#TEMPAT : SKUDAI, JOHOR
#PASANGBARU : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 15. 04. 2017





#TEMPAT : KEMAMAN, TERENGGANU
#SERVIS : RXWATER ORI (12 KATRIJ)
#TARIKH : 12. 04. 2017
#CITYLINK : 060301622646755





#TEMPAT : PULAU SEBANG, MELAKA
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 08. 04. 2017





#TEMPAT : TMN DESA DAHLIA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 08. 04. 2017





#TEMPAT : SETIAWANGSA, SELANGOR
#PASANGBARU : RXWATER OZONE
#TARIKH : 07. 04. 2017





#TEMPAT : BATU CAVES, SELANGOR
#SERVIS : RXWATER ORI (SERVIS), RXWATER HOT AND COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 07. 04. 2017





#TEMPAT : ALOR GAJAH, MELAJA
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 07. 04. 2017





#TEMPAT : NUSAJAYA, JOHOR
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 05. 04. 2017





#TEMPAT : MUAR, JOHOR
#PASANGBARU : RXWATER OZONE 
#TARIKH : 05. 04. 2017





#TEMPAT : KUANTAN, PAHANG 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&2)
#TARIKH : 03. 04. 2017
#NATIONWIDE : 93386141





#TEMPAT : BANDAR BUKIT RAJA, KLANG, SELANGOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&2)
#TARIKH : 02. 04. 2017





#TEMPAT : SECTION 5, PETALING JAYA, SELANGOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&4)
#TARIKH : 01. 04. 2017





#TEMPAT : BUKIT INDAH, JOHOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&2)
#TARIKH : 01. 04. 2017





#TEMPAT : KAJANG, Selangor
#PASANGBARU : RXWATER OZONE
#TARIKH : 02. 04. 2017





#TEMPAT : BATU PAHAT, JOHOR 
#PASANGBARU : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 01. 04. 2017



-----------------------------------------------------------------------------------



"Semoga abang & Keluarga sihat sejahtera sepanjang masa."
*Your Trusted Rx-Water Specialist*
#UNIK#SUCI & #BERKESAN...The All New Rx-Water bukan sekadar penapis air yang biasa-biasa. Ianya dicipta oleh bekas pesakit kanser darah. Dengan izin Allah SWT, beliau sembuh dengan cepat selepas bertungkus-lumus mendapatkan formula Rx-Water.
--> SAYURAN SEGAR SETIAP HARI.
Adakah anda sedar, sayuran yang dibeli telah disembur dengan racun kulat dan racun serangga?
Yakinkah anda, RACUN tersebut mampu dihilangkan hanya dengan mencucinya dengan AIR PAIP biasa?
Realitinya, racun serangga dan sisa toksin hanya boleh DIHILANGKAN dengan menggunakan AIR BEROZON.
Kini, dengan hanya 1 sentuhan, RxOzon yang terdapat di dalam Water Filter The All-New RxWater bertindak MENYINGKIRKAN TOKSIN pada semua makanan2 mentah (buah,sayur, ikan, daging, ayam dll) seperti racun serangga, rumpai, asid yang ditabur pada ikan untuk nampak segar, antibiotic & hormone yang disuntik dan lain-lain.
Kesannya, sayur dan makanan anda bukan sahaja SEGAR malah tahan lebih lama apabila disimpan di dalam peti sejuk. 
BAU HANYIR akibat membasuh ikan, ayam dan makanan laut yang lain juga HILANG SERTA-MERTA.
Komen " SAYA SUKA RX OZON" untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA :)
. Untuk tempahan & maklumat, hubungi
010-2202695 / 017-7764369 (Whatsapp),