Service & Menjual Rx-Water

Selamat Datang ke http://servicerx-water.blogspot.com/ (017-7764369 Ayub )

Sabtu, 29 April 2017

Pasang & Servis RxWater Bulan 4



#TEMPAT : PANDAN INDAH, KUALA LUMPUR
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD KATRIJ 1
#TARIKH : 27. 04. 2017





#TEMPAT : PASIR PUTIH, PASIR GUDANG, JOHOR
#SERVIS : RXWATER OZONE FREE SERVIS
#TARIKH : 26. 04. 2017





#TEMPAT : KAMPUNG DUYONG, MELAKA
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 24. 04. 2017





#TEMPAT : KOTA TINGGI, JOHOR
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD ( KATRIJ 2 )
#TARIKH : 21. 04. 2017





#TEMPAT : KOTA DAMANSARA, SELANGOR
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 16. 04. 2017





#TEMPAT : TAMPOI,JB, JOHOR
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 17. 04. 2017





#TEMPAT : SKUDAI, JOHOR
#PASANGBARU : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 15. 04. 2017





#TEMPAT : KEMAMAN, TERENGGANU
#SERVIS : RXWATER ORI (12 KATRIJ)
#TARIKH : 12. 04. 2017
#CITYLINK : 060301622646755





#TEMPAT : PULAU SEBANG, MELAKA
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 08. 04. 2017





#TEMPAT : TMN DESA DAHLIA, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 08. 04. 2017





#TEMPAT : SETIAWANGSA, SELANGOR
#PASANGBARU : RXWATER OZONE
#TARIKH : 07. 04. 2017





#TEMPAT : BATU CAVES, SELANGOR
#SERVIS : RXWATER ORI (SERVIS), RXWATER HOT AND COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 07. 04. 2017





#TEMPAT : ALOR GAJAH, MELAJA
#SERVIS : RXWATER ORI (FULL KATRIJ)
#TARIKH : 07. 04. 2017





#TEMPAT : NUSAJAYA, JOHOR
#SERVIS : RXWATER HOT & COLD (KATRIJ 1)
#TARIKH : 05. 04. 2017





#TEMPAT : MUAR, JOHOR
#PASANGBARU : RXWATER OZONE 
#TARIKH : 05. 04. 2017





#TEMPAT : KUANTAN, PAHANG 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&2)
#TARIKH : 03. 04. 2017
#NATIONWIDE : 93386141





#TEMPAT : BANDAR BUKIT RAJA, KLANG, SELANGOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&2)
#TARIKH : 02. 04. 2017





#TEMPAT : SECTION 5, PETALING JAYA, SELANGOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&4)
#TARIKH : 01. 04. 2017





#TEMPAT : BUKIT INDAH, JOHOR 
#SERVIS : RXWATER OZONE (KATRIJ 1&2)
#TARIKH : 01. 04. 2017





#TEMPAT : KAJANG, Selangor
#PASANGBARU : RXWATER OZONE
#TARIKH : 02. 04. 2017





#TEMPAT : BATU PAHAT, JOHOR 
#PASANGBARU : RXWATER HOT & COLD
#TARIKH : 01. 04. 2017



-----------------------------------------------------------------------------------



"Semoga abang & Keluarga sihat sejahtera sepanjang masa."
*Your Trusted Rx-Water Specialist*
#UNIK#SUCI & #BERKESAN...The All New Rx-Water bukan sekadar penapis air yang biasa-biasa. Ianya dicipta oleh bekas pesakit kanser darah. Dengan izin Allah SWT, beliau sembuh dengan cepat selepas bertungkus-lumus mendapatkan formula Rx-Water.
--> SAYURAN SEGAR SETIAP HARI.
Adakah anda sedar, sayuran yang dibeli telah disembur dengan racun kulat dan racun serangga?
Yakinkah anda, RACUN tersebut mampu dihilangkan hanya dengan mencucinya dengan AIR PAIP biasa?
Realitinya, racun serangga dan sisa toksin hanya boleh DIHILANGKAN dengan menggunakan AIR BEROZON.
Kini, dengan hanya 1 sentuhan, RxOzon yang terdapat di dalam Water Filter The All-New RxWater bertindak MENYINGKIRKAN TOKSIN pada semua makanan2 mentah (buah,sayur, ikan, daging, ayam dll) seperti racun serangga, rumpai, asid yang ditabur pada ikan untuk nampak segar, antibiotic & hormone yang disuntik dan lain-lain.
Kesannya, sayur dan makanan anda bukan sahaja SEGAR malah tahan lebih lama apabila disimpan di dalam peti sejuk. 
BAU HANYIR akibat membasuh ikan, ayam dan makanan laut yang lain juga HILANG SERTA-MERTA.
Komen " SAYA SUKA RX OZON" untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA :)
. Untuk tempahan & maklumat, hubungi
010-2202695 / 017-7764369 (Whatsapp),

Isnin, 20 Mac 2017

KESILAPAN BESAR PEMBELI PENAPIS AIR DI MALAYSIA! SIBUK BELI CIRI-CIRI, BUKANNYA MANFAAT PRODUK!


BETUL, MMG TOTALLY WRONG! Kebnyakkan Pembeli, kerap membeli hanya fokuskn pada ciri-ciri produk. Sibuk sgt nk panas, sejuk, suam, & mcm2 lah . . 

Percayalah, . . 

Jangan hanya mencari ciri-ciri produk sahaja, itu bukanlah asbab pertama utk kita memiliki penapis air, Panas, Sejuk, Suam mgkin ciri-ciri tu dah jd no 2 mungkin no 3, mngkin 4.. Bkn yg pertama! Ingat ni.. Bkn yg pertama.... . .

Nk tau apa kesilapan yg sering dibuat oleh pembeli2 penapis air? . .

"Nak sifu penapis air, nak tahu.." . .

Cth dia cmni, katalah anda beli mesin Penapis Air sbb ada panas dan sejuk sahaja, anda akan dapat manfaat teknologi panas dan sejuk dan paling2 tinggi pun dapat sekali air yg bersih. So anda sibuk cari ciri-ciri mcm tu sahaja padahal matlamat utama dan yang terutama sekali adalah....? .

 Adalah ape sifu penapis air? .

Sabo sabo... .

Zaman sekolah dulu pernah tak cikgu kata air bersih sahaja tak cukup bagus, Air terbaik adalah yang SUCI... haa ingat kan?.. .

YES
YES
YES .

air yang bersih sahaja belum tentu kebaikannya, tetapi air yang SUCI pastinya bersih dan di jamin kebersihannya. .

So ape kaitan dengan penapis air? Kaitannya adalah bila kita minum air yg berkonsep SUCI ni. Pastinye kebersihan terjaga dan yang . best sekali kesihatan juga terjaga. .

Pakai penapis air sbb nak dapatkan air yang bagus di minum kan yang paling penting. Ha ni baru sbb no. 1 jika sekadar bersih sahaja penapis air di pasaran memang banyak dan berlambak. .

Ada pelanggan di pasir gudang bagi tahu sifu, Sejak anak dia lahir bermacam-macam jenis penyakit anak dia ada termasuk lukimia, pastu saya berjumpe dengan penapis air ini dan Alhamdulillah.. Sampai sekarang dan tadikah pun dia dah bebas dari sakit2 itu. .

Tak kurang juga sewaktu sifu datang servis penapis air di rumah sorang pakcik ni di terengganu dan dia kata dulu saya dan isteri sakit kulit jadi selepas anak saya dapat tahu pasang penapis air ni dia terus belikan untuk kami minum, masak, Dan gunakan untuk mandi Juga Alhamdulillah selepas 2 bulan penyakit kulit saya suami isteri dah xde sejak 2005 sampai la sekarang penyakit kulit dah xde lagi. .

Rakan seperniagaan pun pernah bercerita bermacam-macam jenis penyakit yg dapat di bantu. . .

Nak tahu tak sapa yg guna penapis air ni? . .

Mestilah nk tahu sifu .

Ok, Ni d antara yg sifu sempat list kan .

( NAJIB RAZAK, IMAM MUDA HASSAN, SHAH INTEAM, SULIZA SALAM, TOK GURU, KEBANYAKKAN RAJA DI MALAYSIA, ) .

Contoh, Sifu pernah servis penapis air di ISTANA (istana mana xboleh nk bagi tahu) tapi yg penting penapis air tu dah ada di situ sejak 2004 dan sehingga kini 2017.. agak2 la nape tempat yg mewah mcm tu tak tukar penpis air yang bermacam macam model sekarang ni? .

Haaa tepok dada tanya sendiri .

Berapa Ramai yang dah dapat sesuatu? . ..

--> komen "bermanfaat" .

Kalau bermanfaat dan rasa lebih ramai perlu tahu boleh la tekan SHARE .

Yang tak sabo dah nak penapis air ni . ..

-->> komen "saya nak pasang". Di 0102202695


Ahad, 19 Mac 2017

Servis RxWater Bulan 3


#TEMPAT : KG. PASIR PUTIH, PASIR GUDANG, JOHOR
#SERVIS : KATRIJ 1, 2, 3&4 ( RxWater Ozone )
#TARIKH : 15. 3. 2017
.
"Semoga Makcik & Keluarga sihat sejahtera sepanjang masa."
.
*Your Trusted Rx-Water Specialist*



#TEMPAT : BAKRI, MUAR, JOHOR
#SERVIS : KATRIJ 3 ( RxWater 1'st MODEL )
#TARIKH : 17. 03. 2017
.
"Semoga Cikgu & Keluarga sihat sejahtera sepanjang masa."
.
*Your Trusted Rx-Water Specialist*



#TEMPAT : MUAR, JOHOR
#SERVIS : KATRIJ 1 &2 ( RxWater Dispenser )
#TARIKH : 17. 3. 2017
.
"Semoga Pakcik, Makcik & Keluarga sihat sejahtera sepanjang masa."
.
*Your Trusted Rx-Water Specialist*



LOKASI : SINGAPORE
MODEL: RX-WATER OZONE
TARIKH : 11.3. 2017
.
#KESILAPAN BESAR PEMBELI PENAPIS AIR DI MALAYSIA! SIBUK BELI CIRI-CIRI, BUKANNYA MANFAAT PRODUK!



TEMPAT : BEDOK SOUTH, SINGAPORE
SERVIS : PASANG BARU RXWATER OZONE
TARIKH : 11. 3. 2017
.
"Semoga akak & Keluarga sihat sejahtera sepanjang masa."
.
*Your Trusted Rx-Water Specialist*
.
#UNIK#SUCI & #BERKESAN...The All New Rx-Water bukan sekadar penapis air yang biasa-biasa. Ianya dicipta oleh bekas pesakit kanser darah. Dengan izin Allah SWT, beliau sembuh dengan cepat selepas bertungkus-lumus mendapatkan formula Rx-Water.


------------------------------------------------------------------------------


*Your Trusted Rx-Water Specialist*
.
#UNIK#SUCI & #BERKESAN...The All New Rx-Water bukan sekadar penapis air yang biasa-biasa. Ianya dicipta oleh bekas pesakit kanser darah. Dengan izin Allah SWT, beliau sembuh dengan cepat selepas bertungkus-lumus mendapatkan formula Rx-Water.
.
.
--> SAYURAN SEGAR SETIAP HARI.
.
.
Adakah anda sedar, sayuran yang dibeli telah disembur dengan racun kulat dan racun serangga?
.
Yakinkah anda, RACUN tersebut mampu dihilangkan hanya dengan mencucinya dengan AIR PAIP biasa?
.
Realitinya, racun serangga dan sisa toksin hanya boleh DIHILANGKAN dengan menggunakan AIR BEROZON.
.
Kini, dengan hanya 1 sentuhan, RxOzon yang terdapat di dalam Water Filter The All-New RxWater bertindak MENYINGKIRKAN TOKSIN pada semua makanan2 mentah (buah,sayur, ikan, daging, ayam dll) seperti racun serangga, rumpai, asid yang ditabur pada ikan untuk nampak segar, antibiotic & hormone yang disuntik dan lain-lain.
.
Kesannya, sayur dan makanan anda bukan sahaja SEGAR malah tahan lebih lama apabila disimpan di dalam peti sejuk.
.
BAU HANYIR akibat membasuh ikan, ayam dan makanan laut yang lain juga HILANG SERTA-MERTA.
.
Komen " SAYA SUKA RX OZON" untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA :)
.
.
www.penapisairmalaysia.com

Sabtu, 11 Mac 2017

Tahukah Anda?



#Perhatian: Untuk anda yang pentingkan kesihatan & kesejahteraan diri serta keluarga sahaja!
Sedarkah anda bahawa air masak yang anda minum mengandungi radikal bebas (kuman, bakteria & bahan kimia) yang membahayakan kesihatan?
Tahukah anda bahawa buah-buahan, sayur-sayuran, makanan mentah harian anda disaluti bahan kimia merbahaya yang kekal walaupun dicuci dan dibilas
Sanggupkah anda mengorbankan kesihatan diri dan mereka yang tersayang?
____________

Tahukah anda?




Rabu, 8 Mac 2017

Servis RxWater



Kepakaran saya adalah membantu anda dalam memasang dan servis penapis air RxWater terus ke rumah anda di seluruh Malaysia dan Singapore.

010-2202695 / 017-7764369
www.penapisairmalaysia.com

NOTHING IS IMPOSSIBLE


Kenali Pengasas Rx Water.


Rx Water direkacipta dan dihasilkan oleh bekas pesakit kanser dan bekas pengarah Majlis Sukan Negara (MSN), Prof Dato' Dr. Noordin Darus. Beliau juga merupakan seorang doktor perubatan, pakar motivasi dan perunding kesejahteraan yang terkena.


Beliau pernah diuji oleh Allah dengan musibah kanser darah pada tahun 2001. Badan beliau akan merasa sakit apabila meminum air masak, tetapi mengalami reaksi positif apabila meminum air zam-zam.



Ini mendorong beliau untuk mengkaji teknologi penapisan air yang sesuai dan mempunyai unsur penawar iaitu Rx Water. Selepas mengamalkan terapi air tersebut, beliau pulih sepenuhnya daripada kanser (dengan izin Allah).



Ini mendorong beliau untuk mengkaji teknologi penapisan air yang sesuai dan mempunyai unsur penawar iaitu Rx Water. Selepas mengamalkan terapi air tersebut, beliau pulih sepenuhnya daripada kanser (dengan izin Allah).


Adakah anda mengalami sebarang jenis penyakit dan masih buntu untuk mencari penawar yang sesuai?





Selasa, 7 Mac 2017

srvis RxWarer bulan 2



#PAKAR PENAPIS AIR #NO1 MALAYSIA
LOKASI : TAMAN DESA MERU, MERU,KLANG, SELANGOR
SERVIS : KATRIJ 1&2
MODEL: RX-WATER OZONE
TARIKH : 7.3. 2017




#PAKAR PENAPIS AIR #NO1 MALAYSIA
. 
LOKASI : TAMAN MESRA, KAJANG, SELANGOR
SERVIS : KATRIJ 1
MODEL: RX-WATER OZONE
TARIKH : 7.3. 2017


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-DIA DATANG LAGI-
.
🔥🔥FREE GIFT BERNILAI RM1500 TAU TAUU!!🔥🔥
.
Sesuai untuk you all yang sedang mencari penapis air yang berkonsep mineral & membantu dalam proses penyembuhan.
.
Jom order sekarang !
.
Lelaju whatsapp saya di 0102202695
.
Atau terus tinggalkan no phone di sini untuk SPEED REPLY dari saya:

Tekan link 👇🏻👇🏻👇🏻

http://www.wasap.my/60177764369/%20freegift%20RM1500

**************************************
.
3 model utama kami :
.
1. Rxwater
2. Rxwater ozone
3. Rxwater hot & cold
.
.
🔵Termasuk servis setiap setahun sekali.
🔵 Jaminan seumur hidup
🔵FREE GIFT untuk 5 terawal.

.
.
www.penapisairmalaysia.com